El dia 1 hi haurà un servici especial de l’EMT des de la plaça de l’Ajuntament fins al cementeri general

La EMT mejorará la asistencia médica a su personal.Una línia connectarà la porta principal del Cementeri amb la zona de l’ampliació

 L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha organitzat un dispositiu per a la festivitat de Tots Sants que inclourà reforços d’algunes línies i servicis especials: una línia llançadora des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General, i una altra línia que connectarà el Tanatori Municipal fins a l’ampliació del cementeri.

 

L’EMT, que ha posat en marxa estos reforços durant el cap de setmana, continuarà amb més oferta de desplaçaments durant el dilluns i dimarts. Concretament, s’incrementarà en un 15% el servici de la línia 9; en un 39% el de la 10, i en un 166% el de la 99. El dimecres 31 hi ha un increment major que suposarà que la línia 10 tinga una freqüència de cinc minuts, aproximadament.

 

El dia «gran» dels reforços serà el festiu, dia 1 de novembre, amb l’augment de les freqüències de pas de les línies 9 (que serà de 10 a 12 minuts), 10 (inferior a cinc minuts) i 99 (de 10 minuts). El nou itinerari de la línia 18 també augmentarà el seu servici en un 100%, per a millorar-nw la freqüència de pas.

 

A estos servicis s’afegixen l’especial, que conduirà des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General, amb una freqüència de pas d’entre 6 a 7 minuts, i el que connectarà el Tanatori fins a l’ampliació del cementeri, de 9.30 a 17 hores i amb una freqüència d’entre 10 a 15 minuts.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.