València celebra dijous la VII edició de la ‘Shopening Night’

Valencia Noticias | Redacción.- La zona comercial del centre de la ciutat acollirà dijous que ve, 3 de desembre, la celebració de “la nit de compres més divertida”, que és el lema de la VIII edició de la ‘Shopening Night València’. En esta iniciativa, impulsada per la Confederació d’Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL), participaran uns 250 establiments, que obriran les seues portes fins a la mitjanit, per a interactuar i compartir amb els clients música en viu i altres accions culturals, que també es desenvoluparan al carrer. L’anunci d’esta convocatòria, que habitualment genera un impacte econòmic d’un milió d’euros, incidix en la part humana del Nadal, “com a època de bones intencions, d’acordar-se de les persones”.

El concejal delegado de Comercio, Carlos Galiana junto a la presidenta de CECOVAL, Isabel Cosme.
image-273258

El regidor delegat de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui, juntament amb la presidenta de CECOVAL, Isabel Cosme, “esta cita, que és una gran oportunitat per al comerç de la ciutat, una autèntica campanya de promoció en vespres de les festes de Nadal”. En paraules del regidor, es tracta “d’una nit de relacions entre l’empresari i el client, el comprador i el venedor, que es poden conéixer millor, en la línia del comerç de proximitat que tant defensa l’Ajuntament de València”.

Pel que fa a les novetats, Isabel Cosme ha destacat que en esta edició el compromís social de la ‘Shopening Night València’ s’ha personalitzat. De fet, la part dels beneficis que els comerciants lliuren a la Fundació Xicotet Desig, organització que treballa per a complir els desitjos de xiquets i xiquetes amb malalties cròniques o mal pronòstic, es destinarà a satisfer els somnis d’Aitor, María Ángeles i Antonio, de 5, 8 i 9 anys, respectivament. “Si tenim més diners, es compliran més desitjos, però els d’estos tres xiquets segur que es compleixen”, ha assegurat Isabel Cosme, qui també ha ressaltat que la ‘Shopening Night València’ genera beneficis en molts sectors professionals que s’activen amb motiu de la seua celebració.

Cadascun dels comerços que s’adherixen a esta iniciativa organitza unes activitats. A més, hi haurà concursos de fotografies, degustacions, desfilades i diversos espectacles, i tot girarà entorn de la il·lusió del Nadal. “Tots som independents, però treballem tots junts per un fi comú, qui també ha ressaltat la presència dels millors bloggers de moda i lifestyle que exerciran d’ambaixadors d’esta cita dinamitzadora de l’economia local”, ha conclòs Isabel Cosme

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.