València presenta a Mònaco la seua candidatura per a allotjar el Campionat del Món de Mitja Marató

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, acompanyada del director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga, encapçala l’expedició valenciana que partix hui a Mònaco per a defensar la candidatura de València al Campionat del Món de Mitja Marató de 2018. Al seu costat viatja també el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Paco Borao, així com el seu gerent, Juan Botella.

Cheroben, ganador de las dos últimas ediciones valencianas del Medio Maratón.
image-337579

Els components de la comitiva valenciana defensaran demà davant del Comitè Tècnic de la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) la candidatura de València, convertida des de fa alguns anys en la ciutat del running.

Demà a la vesprada es coneixerà quina ciutat alllotjarà la 26 edició d’este campionat en 2018. A més de València, hi opta la ciutat polonesa de Sopot, una ciutat pròxima al mar. Solament una serà l’escollida per a succeir Cardiff com a organitzadora del Campionat del Món de Mitja Marató.

La capital valenciana es presenta amb l’aval de ser la ciutat amb les millors marques mundials dels últims dos anys en la distància de mitja marató, obtingudes per Abraham Cheroben (58:48 en 2014 i 59:10 en 2015), a més d’haver rebut la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF per l’edició de 2015 de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.