València Turisme representarà als productors valencians i la seua aposta turística en Gastrónoma 2016

moncho-se-reune-con-alejandro-roda-foto_abulaila-3La diputada de Turisme, Pilar Moncho, el president del certamen gastronòmic valencià Gastrónoma, Carlos Mataix, i el seu director, Alejandro Roda, s’han reunit hui per a ultimar els detalls de la nova edició d’aquest esdeveniment, en el qual el Patronat de Turisme de València i la seua marca ‘València Turisme’ recolzaran a “els productors valencians, els productes de proximitat i el seu valor com a recursos per al desenvolupament d’un turisme gastronòmic i sostenible en el territori valencià”, segons ha avançat Moncho.
“Tractarem de donar a conèixer els productes turístics dels xicotets productors valencians, que han creat mitjançant la posada en valor dels recursos amb els quals treballen diàriament, així com la seua promoció i participació en les activitats de showcooking, tastos, presentacions, degustacions i tallers que se celebren en el certamen”, ha explicat la diputada.
El Patronat de Turisme de València comptarà amb un espai propi de 160 metres quadrats per a acostar tota aquesta oferta al públic professional i general, crear sinergies de treball amb la resta d’institucions públiques en aquest sentit i reforçar conjuntament la designació de València com a Capital Mundial de l’Alimentació 2017, coincidint amb la celebració de l’Any Mundial del Turisme Sostenible.
Gastrónoma 2016 se celebrarà del 19 al 21 de novembre en Fira València i mostrarà l’oferta de xicotets productors, artesans, empreses, associacions, indústria, distribuïdors, maquinària i equipament relacionats amb l’àmbit de la gastronomia.
El president de Gastrónoma, per la seua banda, ha agraït el gran suport del Patronat de Turisme de València al certamen, a més de manifestar que esperen “un acolliment important” de l’esdeveniment enguany, “que esperem i volem siga clau per a promocionar la gastronomia i el turisme valencians de cara al pròxim any”.
Alejandro Roda, finalment, ha anunciat com a director de la fira que “després de la seua consolidació l’any passat, aquesta nova edició de Gastrónoma presentarà més continguts, participants i un major recolzament empresarial també, reforçant així l’esperit pioner d’aquest esdeveniment a tots els nivells”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.