Zuñiga, Tomás, Valor y Guna ganan el certamen de piano Josep Serrano de Lo Rat Pena

El certamen de piano Josep Serrano, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realisant o hagen finalisat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, en l´objectiu d´ajudar a la promoció de les noves promeses en l´interpretació al piano. Per això conta en el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians.

Los ganadores del concurso de piano de 2012
image-30918

Los ganadores del concurso de piano de 2012

El concurs s´ha desenrollat en una gran participació, i un altíssim nivell interpretatiu i un gran temperament artístic per part dels concursants.

Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any rere any, lo que confirma al concurs organisat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets.

Lo Rat Penat, fundada en 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària per donació familiar del piano del mestre de Sueca, per lo que va decidir convocar este concurs en el nom de “Mestre Josep Serrano”, u dels més grans i prolífics compositors valencians.

Els premiats per categories han segut:

* Categoria A: MAR VALOR NAVARRO

* Categoria B: FABIOLA TOMÁS GARCÍA

* Categoria C: JUAN DAVID ZÚÑIGA DOMÍNGUEZ

I el jurat ha acordat concedir en la Categoria A una

* Menció d’Honor: JOSÉ JAVIER GUNA ENGUÍDANOS

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXIX Jocs Florals que es celebrarà pròximament en el Teatre Principal de Valéncia.

Així mateix, els guardonats participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música, en la pròxima primavera en data que oportunament s´anunciarà.

El concurs ha contat en el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia, Institut Valencià de la Música, Institut Valencià de la Joventut i Conselleria de Turisme, Cultura i Deport.

VLCCiudad/Redacción

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

One Response to "Zuñiga, Tomás, Valor y Guna ganan el certamen de piano Josep Serrano de Lo Rat Pena"

  1. Pingback: Bitacoras.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.