A partir de demà, del centre a Benimaclet també pedalejant

València Notícies | Redacción.- Mobilitat Sostenible ha posat en marxa una de les branques del projecte d’Ampliació de la Xarxa Ciclista que permet la segura circulació dels ciclistes en un carril de quasi un quilòmetre i de doble sentit que va de Porta de la Mar, per Justícia, Pont de l’Exposició, Armando Palacio Valdés, Doctor Moliner fins a Benimaclet.Mañana abre también Marí Blas de Lezo-Lluís Peixó. (Carril bici).

Esta nova connexió dóna resposta a l’alta demandada existent per tal d’arribar directament del centre de la ciutat fins a la zona de les Universitats i l’Hospital Clínic i Benimaclet. A més, amb l’Anell Ciclista i l’enllaç en Ramón Asensio i Vicent Saragossà, tot inaugurat en el darrer mes, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha cobert un itinerari viari molt transitat en bicicleta per a fer-lo adequat a la circulació.

Pel que fa al tram de l’Estació del Cabanyal amb l’avinguda dels Tarongers passant per Marí Blas de Lezo i Lluís Peixó també obri demà per a l’ús dels veïns i veïnes.

En el carril d’Avinguda del Cid ja estan quasi finalitzats els treballs entre Tres Creus i Josep Maestre, així com part del carrer de Sant Vicent entre la Gran Via Ramón i Cajal i Sant Agustí. Cal dir que este carril bici permetrà la connexió de la zona oest de València amb els carrers de Xàtiva i Guillem de Castro, inclosos dins de l’anell ciclista de la ronda interior.

Barris perifèrics connectats

Junt amb el carril bici de Malilla –recentment inaugurat també-, Benimaclet i les futures zones oest i est de la ciutat, Mobilitat Sostenible cobreix importants eixos que mancaven de trams transitables en bici.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.