BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Amparo Marco es reincorpora a l’alcaldia

161220-alcaldesa-3
image-440693

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reincorporat avui al treball després de romandre de baixa des del passat 2 de desembre, quan va patir una fractura de turmell de la qual va haver de ser intervinguda quirúrgicament. La primera edil, que porta el peu dret enguixat i ha de desplaçar-se en cadira de rodes, ha reprès la seua activitat al capdavant de l’ajuntament amb una reunió de treball amb la vicealcaldessa, Ali Brancal, que ha exercit d’alcaldessa en funcions durant aquestes setmanes. Marco també s’ha reunit amb regidors, tècnics i els membres del gabinet d’alcaldia. Finalment, ha rebut als membres de la Coral de les Aules de la Tercera Edat al costat de la regidora de Gent Gran, Mª Carmen Ribera. L’alcaldessa ha agraït les mostres de preocupació i afecte que ha rebut durant la seua baixa.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.