Benimàmet acull la cinquena edició de la fira per l’ocupació que organitza l’Ajuntament

La fira ha recorregut enguany els barris de Patraix, Benicalap, Mont-Olivet i Jesús

 

L’agència d’ocupació municipal València Activa ha celebrat hui al Parc Lineal de Benimàmet la cinquena edició de la fira ‘Places per l’Ocupació’, organitzada des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, que ha comptat per primera volta amb la participació del servici autonòmic Labora. La responsable de l’àrea, Sandra Gómez, ha destacat la importància de «recórrer València plaça a plaça i bolcar els nostres esforços en aquells barris on considerem que els nostres servicis d’ocupació són més necessaris».

La fira, destinada a donar a conéixer els servicis i programes posats en marxa des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, es dirigix a persones emprenedores, potencials emprenedors, xicotetes i mitjanes empreses i demandants d’ocupació. «L’activitat pretén posar en contacte a persones que busquen treball amb potencials ocupadors», ha apuntat la regidora Sandra Gómez.

Esta iniciativa «també té com a objectiu reforçar els vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri, així com dinamitzar el sistema local d’ocupació». A més, «estes fires d’ocupació, emprenedoria i formació faciliten el poder conéixer de primera mà la realitat de cada barri i les impressions dels veïns i veïnes per ajudar-los a millorar la seua situació laboral».

DoQYpN5XsAEmBRJ

INFORMACIÓ PER FOMENTAR L’OCUPACIÓ

 

Així, els veïns i veïnes que han visitat la fira han pogut rebre informació en els diferents estands de l’agència d’ocupació municipal València Activa, entre ells el de ‘Barris per l’Ocupació’, la xarxa de centres d’ocupació locals que oferix atenció personalitzada, i el de l’‘Agència d’Ocupació’, amb la possibilitat d’inscriure’s in situ en l’agència d’intermediació que posa en contacte a persones desocupades amb empreses que oferixen llocs de treball.

 

Quant als estands de ‘Vit Emprén’ i ‘Emprenedoria’, han oferit informació sobre l’ecosistema innovador i tecnològic de València. En referència a l’espai habilitat per a ‘Coaching’, s’han realitzat sessions i tallers per ajudar les persones que en la cerca d’ocupació.

 

LABORA, PER PRIMERA VOLTA AMB UN ESTAND PROPI

Esta cinquena edició de ‘Places per l’Ocupació’ ha acollit, per primera volta, un estand del servici autonòmic Labora, on «s’han explicat tots els servicis públics gratuïts amb els quals es compta per facilitar a les persones l’accés a l’ocupació, així com el seu manteniment i millora», ha assenyalat l’edil.

Així mateix, els assistents han pogut conéixer quins són els programes en l’àmbit de la Comunitat Valenciana amb els quals compta Labora perquè els ocupadors satisfacen les seues necessitats d’ocupació.

La directora general d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, Rocío Briones, ha manifestat que «este servici públic d’ocupació apostarà sempre per aquelles accions que milloren l’ocupabilitat de les persones i per això participem en ‘Places per l’Ocupació’, per oferir tots els nostres servicis a les empreses i les persones».

Durant els mesos anteriors, estes fires d’ocupació, gratuïtes i d’accés lliure, s’han celebrat als barris de Patraix, Benicalap, Mont-Olivet i Jesús. Al llarg de l’any se celebraran altres dues fires més.

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.