Castelló potencia la solució de conflictes en l’aula amb les III Jornades de Mediació Escolar 

11-04-2017 josé Luis López_mediación escolar 2El regidor de Benestar Social, José Luis López, destaca la importància de fomentar les bones pràctiques en convivència i educació inclusiva 

L’Ajuntament Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha inaugurat avui les III Jornades de Mediació Escolar Intercultural que el seu objectiu és continuar amb el camí iniciat en la formació d’alumnes per a la resolució de conflictes en l’aula.

Així ho ha destacat el regidor de l’àrea, José Luis López, en la inauguració del curs que se celebra en la Universitat Jaume I amb la participació d’uns 150 estudiants pertanyents a onze centres educatius de la ciutat. López ha assenyalat que des de l’Ajuntament de Castelló “volem promoure en els centres educatius la mediació escolar per a fomentar les bones pràctiques en convivència i educació inclusiva”.

Ha explicat als alumnes de Primària i ESO presents en les jornades que “cadascun de nosaltres tenim una cultura diferent, som diferents físicament i en moltes altres coses, però açò no té gens que veure perquè ens fiquem amb cap persona. L’important és asseure’s a parlar i resoldre els empipaments”.

Les jornades s’emmarquen en el programa de Gestió de la Diversitat en l’àmbit educatiu de l’II Pla Castelló Ciutat Intercultural i s’ha dissenyat amb la finalitat de generar un espai de trobada on alumnat i professorat de diferents centres escolars puguen interactuar intercanviant idees i experiències en un tema tan important com la resolució positiva dels conflictes que puguen sorgir en la comunitat educativa.
A les jornades han assistit uns 150 alumnes dels centres educatius Bisbe Climent, Castàlia, El Pinar, La Marina, Manel García Grau, Carles Salvador, IES Caminàs, IES Sos Baynat, IES Vicent Castell, col·legi Ramiro Izquierdo i col·legi Escuelas Pías.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.