Castelló presenta la Marxa a peu a les Ermites amb 21 km de recorregut entre Sant Nicolau i Sant Jaume

Marxa a peu per les ermitesEl regidor d’Ermites, Enric Porcar, destaca la posada en valor del patrimoni amb una ruta que preveu reunir a un miler de persones

Castelló celebrarà dissabte que ve 17 d’octubre una nova edició de la popular Marxa a peu per les Ermites que recorrerà Sant Nicolás, Sant Francesc de la Font, la Magdalena, Sant Roc, la basílica del Lledó, Sant Josep de Censal fins a arribar a Sant Jaume de Fadrell. El regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha informat que es manté el mateix recorregut, d’uns 21 quilòmetres de distància, i que el període d’inscripció s’obrirà matí fins al dijous 15 d’octubre. “La inscripció és de 3 euros i inclou una samarreta amb el nou logotip de la Regidoria d’Ermites que solament lluiran les persones inscrites, l’aigua que es repartirà en totes les ermites i la beguda del menjar en Sant Jaume de Fadrell”.

Porcar ha explicat que després de completar el recorregut està prevista un menjar de pa-i-porta en Sant Jaume de Fadrell, “on també s’ha contractat una actuació de Els Llauradors, una altra de les novetats d’enguany, i tindrem unes paraules per a recordar a Miquel Soler i Jovi, dues dels seus integrants, que tanta estima van demostrar per les ermites del nostre terme municipal i especialment per Sant Jaume de Fadrell”. “Aquesta ruta té el mèrit de difondre el nostre patrimoni i posar-ho en valor”, ha subratllat el regidor Enric Porcar.

Per aquest motiu, les ermites estaran obertes i es farà una explicació de cadascuna d’elles per a difondre el patrimoni del terme municipal, la relació que tenen i els seus trets diferencials.

Les inscripcions podran fer-se en el Patronat d’Esports o en l’àrea de Regidories de la planta baixa de la Casa Consistorial. “En principi, hem limitat a mil les inscripcions però si és necessari s’ampliarà la capacitat màxima”, ha apuntat l’edil.

La Marxa a peu a les ermites començarà a les 7:00 del matí des de la plaça Major per a dirigir-se a l’ermita de Sant Nicolau i està previst que finalitze sobre les 13:15 en l’ermita de Sant Jaume de Fadrell. El regidor d’Ermites, Enric Porcar, ha agraït a l’Associació de Veïns de Festes de Carrer del Carrer Amunt, a la Confraria de Lledó i al prior, Pixaví, Cavallers de la Conquesta, al Gremi de Fusters i a la Comanda de Fadrell i a les empreses col·laboradores Autos Mediterráneo, Maquiver, Salera i Talía per fer possible un esdeveniment tan entranyable per a la gent de Castelló.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.