Ciutadans alerta de l’escassetat d’efectius de bombers

València Notícies | Redacció.- Ciutadans ha alertat hui de l’escassetat d’efectius de bombers a València. La regidor de Cs María Dolores Jiménez ha fet una crida d’atenció sobre l’alarmant descens de personal de bombers que “s’ha agreujat en els últims anys per l’absència d’incorporacions, de les jubilacions vegetatives i del passe a segona activitat”.María Dolores Jimenez.

Jiménez ha manifestat que el no disposar d’efectius suficients fa que “la càrrega de treball siga major, el nombre d’eixides es multiplica per cada un dels bombers i açò repercutix en el seu estat físic”. “A açò cal unir-li que van acumulant dies de lliurança que seran molt difícil tornar precisament per la falta d’efectius”, ha dit.

Sobre este assumpte, la regidor de Cs ha recordat que el problema s’agreujarà durant les festes falleres en què els bombers “són un dels col·lectius professionals que més treball tenen”. “La regidora Menguzzato intenta maquillar les xifres, però la realitat és que quan hi ha un avís als bombers, ix el dispositiu compost per escassament 5 o 6 bombers”, ha destacat la regidor de Cs.

Per a concloure, Maria Dolores Jiménez ha manifestat: “Gràcies al treball, a l’esforç i a la professionalitat que demostren, s’està suplint l’escassetat d’efectius i el ninguneo a què són sotmesos per la regidor Menguzzato. Des de Ciutadans exigim que s’acceleren els processos d’incorporació de les ofertes d’ocupació públic, així com que s’arbitren mecanismes per a pal·liar el dèficit de plantilla”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.