Ciutadans (C’s) inicia l’arreplega de firmes pel nom de la València davall el lema #TambiénenCastellano

València Notícies | Redacció.- Ciutadans ha donat este matí el tret d’eixida a la campanya #TambiénenCastellano amb l’objectiu d’arreplegar 58.000 firmes perquè la ciutat de València no perda el seu nom en castellà.

Ribó no pot fer el que vullga en esta ciutat i no ho anem a permetre perquè no representa a la majoria social de la ciutat de València”, ha declarat el portaveu de C’s Fernando Giner, el qual ha fet insistència en què “volem fer normal en les institucions el que és el normal en el carrer, i la realitat sociolingüística de València és bilingüe”.

ciudadanos-desea-que-valencia-no-pierda-su-nombre-en-castellano

Giner ha explicat que el bilingüisme per a C’s “és una qüestió de drets, de llibertats, de sentit comú i de justicia”.

Després de la roda de premsa, els diferents càrrecs institucionals i orgànics, acompanyats per afiliats del partit, han participat en un acte simbòlic estampant les primeres firmes.

A partir d’ara l’arreplega de firmes es realitzara en el carrer i totes les persones interessades podran firmar també en la seu de C’s a València, C/ Sant Vicent, i en els grups de C’s en les diferents institucions: Ajuntament de València, Les Corts i Diputació Provincial.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.