Ciutadans demana adequar la Casa Forestal del Saler per a obrir-la al públic

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Santiago Benlliure ha presentat una moció a la Comissió de Mig Ambiente adequar la Casa Forestal del Saler. “Es tracta d’un espai privilegiat però desconegut por la majoria dels valencians que ha de reformar-se i obrir-se al públic. Els retaules ceràmics de l’escena quotidiana de l’Albufera han de promocionar-se”, ha dit Benlliure, que recorda que el panell que adorna el paviment de la sala principal de la planta baixa representa la llegenda de la serp Sancha i el pastor, immortaliltzada per Blasco Ibáñez en la seua novel·la ‘Canyes i Fang’.

santiago-benlliure
image-428552

La proposta de Ciutadans consistix en la seua obertura al públic amb un horari de visites i “omplir-la de més contingut activitats culturals relacionades amb l’entorn”. En este sentit, Benlliure ha apuntat: “La Casa Forestal és un lloc ideal per a realitzar tallers i cursos gastronòmics aprofitant que València serà l’any que ve capital mundial de l’alimentació”.

Per a aconseguir tot açò, la moció presentada per Ciutadans demana “dotar una partida pressupostària en el 2017 per a l’adequació d’este immoble, que tinga com a objecte suprimir les barreres arquitectòniques i millorar la seua accessibilitat, així com per a l’habilitació del mateix”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.