Ciutadans demana la retirada del fullet de l’agenda trimestral que situa Sant Vicent Màrtir al febrer

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, i la regidora de C’s Amparo Picó han demanat la retirada del fullet “Agenda 2017” corresponent als mesos de gener, febrer i març que situa la festivitat de Sant Vicent Màrtir al febrer. Giner ha instat també a València Turisme Convention Bureau a corregir l’agenda que es pot consultar en la web ja que indica que l’entrega de premis a les Falles es produïx únicament el 17 de març al matí obviant el repartiment que es realitza el 16 de març a la vesprada.Fernando Giner.

“El tripartit torna a demostrar la seua nul·la sensibilitat amb les tradicions dels valencianos”, ha explicat Giner. “El fullet que ubica la festivitat de Sant Vicent Màrtir al febrer ha de ser retirat immediatament de totes les oficines de turisme així com d’aquells llocs en què s’haja pogut repartir. És inacceptable un error d’este tipus”, ha afegit Picó.

El portaveu de C’s ha explicat que la suma de l’error en el fullet per Sant Vicent Màrtir amb el de la web per les Falles demostra la total descoordinació que existix en el tripartit. “Esta situació és fruit del repartiment de poder que té els membres del tripartit. Cada un vol controlar un pressupost sense tindre un projecte conjunt de ciutat. No parlen entre ells i el seu descoordinació provoca errors inacceptables com els que han comés tant la pàgina web com en el fullet de Turisme”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.