Ciutadans demana traure la taxa Tamer de la factura de l’aigua

València Notícies | Redacción.- El grup municipal de Ciutadans en l’Ajuntament de València ha sol·licitat que la taxa Tamer desaparega de la factura de l’aigua.santiago-benlliure

“La nostra proposta és que siga una rebut com qualsevol altre i no lligat al subministrament de l’aigua, que és necessari en totes les llars. Cal pensar en les famílies que no poden pagar els seus rebuts però no poden renunciar a una qüestió tan bàsica com l’aigua”, ha dit el regidor de Ciutadans Santiago Benlliure.

L’edil de C’s proposa que se separe la taxa Tamer del rebut de l’aigua generant-se dos pagaments, de manera que l’impagament de la taxa no provoque el tall del subministrament d’aigua i la desaparició en anys venidors de la dita taxa. “La taxa Tamer és injusta i abusiva per als valencians. Una de les mesures més socials que podem fer des de l’Ajuntament és eliminar esta taxa”, ha explicat.

Per a concloure, ha recordat que el preu de la factura de l’aigua s’ha duplicat des de 2009.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.