Ciutadans denúncia que el sistema d’ajudes a les persones de Ribó és un fracàs

València Notícies | Redacción.- El portaveu del Grup de Ciutadans (C´s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat “que el sistema d’ajudes a les persones de Ribó és un fracàs. L’existència de cues franqueges en el carrer per a rebre aliments és un exemple més del caos de la gestió de Ribó”.

fernando-giner
image-430250

“El alcalde incomplix la seua promesa de rescatar persones. València és una ciutat amb recursos suficientes”, ha explicat el portaveu de C’s qui ha fet insistència en la necessitat que el tripartit “adopte mesures urgents i que es recolze en les institucions socials i ongs civils existents per a l’ajuda a les persones”.

“Ya se’l vam dir a l’alcalde en el debat de l’Estat de la Ciutat i com sempre va mirar cap a un altre costat. Els diners que l’Ajuntament ingressa en el compte corrent de les persones necessitades no s’està utilitzant per a comprar menjar”, ha declarat Giner.

En esta línia, la regidora Amparo Picó, ha lamentat l’actitud de la regidora Consol Castillo en este assumpte. “No entenem el per què tantes persones es congreguen en el carrer de manera espontània per a l’arreplega de menjar quan en la Comissió de Desenrotllament Humà de juny Consol Castillo ens va assegurar que les ajudes estaven tramitant-se directament a les families”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.