Ciutadans insta a redoblar els esforços per a previndre la violència de gènere

València Notícies | Redacció.- La regidora de Ciutadans en l’Ajuntament de València Amparo Picó ha fet una crida a tots els partits polítics i col·lectius socials per a redoblar els esforç per a previndre la violència de gènere a fi d’evitar maltractament en la dona en tots els seus vessants i s’ha congratulat de l’acord històric aconseguit en el Congrés entre totes les forces polítiques.Amparo Picó.

 “Tot esforç és poc per a acabar amb esta alifac del segle XXI però ho hem de fer. El millor és la prevenció i eixe és el camí que s’ha de seguir per a aconseguir reduir qualsevol acte d’estes característiques, tant de maltractament com de més morts. Enguany ja portem més respecte a l’any passat. Les xifres parlen per si soles. Portem ja més de 30 dones i sis menors assassinats”, ha manifestat la regidora Amparo Picó.

Finalment, la regidora Picó ha comentat que els esmentats acords impliquen modificar la Llei de Règim Local i recuperar els ajuntaments competències en promoció de la igualtat entre dones i hòmens i en matèria de violència de gènere. Es creguen unitats de suport local per a acompanyar, ajudar i protegir a les víctimes de forma permanent. “L’ajuntament té un grup dedicat a ajudar les víctimes però és necessària més prevenció”, ha conclòs Picó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.