Compromís demana mes presupost per al moviment veïnal

Des de Compromís per Valéncia, proposem que es dote amb 130.000 euros les Juntes Municipals de Districte del Ajuntament de València per tal que aquestes distribuisquen eixos diners entre les entitats socials inscrites en el Registre Municipal per al seu desenvolupament i funcionament.

La regidora Pilar Soriano
image-35033

La regidora Pilar Soriano

La regidora Pilar Soriano ha explicat que “Aquesta reclamació va en la linia de defensar que les entitats socials dels barris puguen desenvolupar correctament el seu funcionament, ja que el Partit Popular ha eliminat completament aquesta aplicació pressupostòria”.

També proposem que s’augmente en un 20% la dotació a la Federació d’Associacions de Veïns, fins a 97.000 euros.

En la mateixa línia d’afavorir la màxima participació ciutadana proposem que per al projecte de pressupostos de 2013 s’inicie un procés de participació ciutadana amb una dotació de 250.000 euros. Per a que no passe el que ha passat aquest any, ha conclós Soriano.

Finalment, la regidora de Compromís ha explicat que han presentat una reclamació de 250.000 euros al pressupost per zones d’espais per a gossos en els principals jardins de la ciutat, tal i com existeix per exemple al jardí de Marxalanes.

També hem presentat una última reclamació per a què l’Ajuntament instal•le urinaris químics per les principals zones de festa nocturna de la ciutat, per evitar les malors olors a eixos barris

VLC Ciudad/Redacción

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.