Compromís inicia l’elaboració dels programes electorals per a 2019

reunio-sectorialCompromís celebra este dilluns la reunió plenària de les seues sectorials per a encetar el procés de disseny i elaboració dels programes electorals amb els quals la coalició es presentarà als comicis locals, autonòmics i europeus de 2019.

La reunió, convocada pels coordinadors de sectorials de Compromís, Reis Gallego, Pasqual Mollà i Natxo Serra, ha comptat amb la participació de totes i tots els responsables de cada una de les sectorials de la coalició, encarregats de coordinar les diferents propostes polítiques consensuades en les seues àrees de treball.

Per a l’elaboració de cada un dels programes electorals, Compromís comptarà també amb l’experiència dels càrrecs de la coalició en el govern i la col·laboració del grups parlamentaris, així com la participació de col·lectius socials de tot el territori i persones expertes en matèries com ara educació, sanitat, medi ambient, economia, igualtat, benestar social, cultura, energia, agricultura o justícia.

Una vegada es tinga dissenyada la primera proposta programàtica, des de Compromís s’obrirà un procés de debat i participació a tota la ciutadania perquè puguen enviar les seues reflexions i propostes, i confeccionar, així, uns programes polítics oberts i plurals.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.