Cs critica la inactivitat de l’Agència de la Bicicleta de Grezzi i proposa que amplie les seues competències

Vuelven a aparecer patinetes eléctricos de alquiler en varias calles de València Narciso Estellés: “Ja han passat dos coordinadors en cinc mesos i l’entitat no desapega”

València, . El regidor de Cs Narciso Estellés ha criticat “la inactivitat de l’Agència de la bicicleta de Grezzi” i hi ha assenyalat que “ja han passat dos coordinadors en cinc mesos, cobrant 3.235,57 euros mensuals i l’entitat no desapega”, en relació al punt de la Junta de Govern Local del 7 de setembre de 2018, en el que s’aprova la contractació en règim d’alta direcció d’una nova Coordinadora de l’Agència de la bicicleta, amb un cost anual de quasi 40.000 euros a l’any.

Segons Estellés, “portem més de tres anys de la ‘legislatura de la bicicleta’ i de la sostenibilitat ‘made in Grezzi’ i, no obstant això, de l’Agència de la Bicicleta l’única cosa que hi ha tangible és una web en estat embrionari, on més del 80% són declaracions d’intencions i documents antics”. El regidor de Cs ha emplaçat a Grezzi a “dotar de contingut real i tangible a l’Agència per mitjà de campanyes d’informació d’ús segur de la bici, sensibilització als usuaris més jóvens, crear un registre oficial de bicicletes, o abordar temes de present, com la responsabilitat civil de l’ús de la bicicleta, entre altres”.

Així mateix, Estellés ha dit que espera que “Grezzi no ens torne a mentir i el pla Director de la bicicleta a València siga prompte una realitat i complisca amb uns objectius mínimament exigible per a un projecte d’eixa importància”.

Per a finalitzar, Estellés ha apuntat: “Ja que l’Agència de la Bicicleta encara està en bolquers, Grezzi podria plantejar ampliar les seues competències”. Per això, el regidor de Cs ha proposat que l’Agència de la Bicicleta “puga incorporar a la seua gestió també l’àmbit dels Vehicles de Mobilitat Personal elèctrics, com els patinets, que tan de moda estan en estes dates i totes les modalitats de sharing que es puguen incorporar en la mobilitat de la ciutat”. Estellés ha justificat la seua proposta “pensant en la maxima coordinació i en l’estalvi de costos”. A més, ha finalitzat dient: “Grezzi és capaç de crear una agència de cada cosa amb un gerent diferent col·locat en cada lloc, sobrecostos que al final paguem tots els valencians”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.