Cs presenta una moció al Ple per a agilitzar la informació sobre l’impost de plusvàlues

València Notícies | Redacció.- El Grup Municipal Ciutadans en l’Ajuntament de València presentarà una moció d’urgència per al Ple que se celebrarà este dijous amb l’objectiu d’agilitzar la informació als ciutadans sobre l’impost de plusvàlues.Fernando Giner.

“Hay una preocupació després de la sentència del Tribunal Constitucional sobre la inconstitucionalitat de cobrar l’impost de plusvàlues quan hi ha pèrdues i l’Ajuntament té l’obligació de donar resposta als dubtes que s’han generado”, ha dit Giner.

“Estem parlant de famílies, de persones i d’autònoms que durant la crisi van haver de malvendre les seues vivendes i, a més, van haver de pagar un impost injusto”, ha afirmat Giner.

El portaveu de Cs ha lamentat la falta de “empatía social que patix Ribó” al no anticipar-se a les necessitats dels ciutadans. “No entenc l’actitud de l’alcalde ni la seua falta d’empatia amb el social. Perquè si hi ha quelcom important és la classe mitjana i treballadora que ha eixit perjudicada per la crisi, que ha hagut de malvendre les seues vivendes i pagar un impost injusto”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.