Educació organitza unes trobades d’innovació i qualitat educativa

15.11.13_Trobadesok
image-260908

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el director general de Política Educativa, Jaume Fullana, han assistit a la presentació d’una de les Trobades de Docents Innovadors que organitza la direcció general de Política Educativa mitjançant el servei d’Innovació i Qualitat. Aquesta en concret, versava sobre la innovació i la qualitat educativa en l’educació de persones adultes.

L’objectiu d’aquestes trobades és recollir propostes, preocupacions i suggeriments al voltant d’aspectes concrets del nostre sistema educatiu pel que fa a la innovació i la qualitat. Segons Jaume Fullana, “es pretén conéixer la situació de la nostra escola partint dels seus veritables protagonistes, els docents, creant un vincle més directe amb l’administració i, d’altra banda, reconéixer la seua tasca a fi d’elaborar documents de treball coherents i innovadors”.

Aquesta és la sisena trobada amb docents que realitza la direcció general de Política Educativa. Se n’han fet d’innovadors, mestres d’infantil, convivència, actuacions d’èxit, participació de la comunitat educativa i educació d’adults.

Els assistents a les trobades són persones representatives per les seues actuacions pedagògiques, la seua procedència territorial i la participació en els diferents contexts educatius. Aquests docents realitzen una presentació activa dels seus projectes i tot seguit es fa una posada en comú d’on es trauen les conclusions que constituiran un document de treball, que servirà a la direcció general per a realitzar actuacions de futur.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.