BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

El Barrio celebra els seus 20 anys en la música amb un gran concert en Vivers

El Péndulo | Redacción.- El cantautor de rock andalús El Barrio desembarca en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València per a celebrar els seus 20 anys en la música. L’artista ha iniciat la gira Tour20, amb la premissa del retorn al principi de la seua carrera professional. Hui, a partir de les 22:00 hores,  pujarà als escenaris amb alguns dels primers temes de la seua carrera artística, entre ells “Yo sueno flamenco”, “Orgullo barriero” i “He vuelto”.

En la seua gira l’artista gadità es retroba amb cançons que van ser grans èxits. De fet, ell mateix ha assenyalat que “este projecte tan especial no està vinculat a cap treball discogràfic, sinó al nostre lloc de trobada, els escenaris”. A més, ha afegit que dóna la benvinguda al seu 20 aniversari i espera que tothom puga gaudir d’este viatge al passat amb ell.

Concierto de El Barrio.
image-407216

El Barrio es va criar professionalment entre tablaos de Còrdova i Madrid, acompanyant artistes com Antonio Canales, Sara Baras o Juana la del Revuelo. Després de la seua trajectòria com a acompanyant, va decidir fer el pas per a convertir-se en cantautor i en 1996 va publicar el seu primer disc.

Les persones que encara no tinguen entrades i vulguen assistir al concert podran adquirir-les al preu de 35 euros en la taquilla a partir de les 19:00 hores. L’obertura de portes serà a les 20.00 hores.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.