El centre urbà quedarà tancat al pas de vehicles el diumenge 26 i per la mascletà que es va ajornar el dia 13

València Notícies | Redacció.- Com cada diumenge de final de mes es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat de 10:00 a 20:00 h aproximadament. A més, es dispararà la mascletà del dia 13 de març de Falles que va haver de suspendre’s per causa de la pluja, pel que la plaça de l’Ajuntament es veurà afectada per diversos talls en funció de l’afluència de públic. També el diumenge tindrà lloc la VI Carrera Universitària a l’entorn de Primat Reig, per la qual cosa s’establirà un contingent de mobilitat pel recorregut.

Este diumenge es dispararà a les 14:00 h la mascletà que, per qüestions meteorològiques, no es va poder realitzar el passat 13 de març. Amb això, i en funció de l’afluència de públic, es podrien ampliar els talls de la plaça de l’Ajuntament per a garantir i fer compatible la seguretat de la ciutadania amb el bon desenvolupament dels actes festius. VI Carrer Universitat de València

A més, com cada diumenge final de mes, es tancarà la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat des de les 10:00 fins a les 20:00 h aproximadament. Estan lliures d’estes restriccions EMT, taxi, bus turístic, vehicles d’emergència i residents.

VI Carrera Universitària

També este pròxim diumenge 26 de març tindrà lloc la sisena edició de la Carrera Universitària, que es desenvoluparà entre les 9:00 i les 10:15 h aproximadament. Es preveu la participació d’al voltant de 5.000 corredors que hauran de completar un circuit de 5 km.

El muntatge de la logística necessària i el tancament al trànsit començarà a les 6:00 h en el carrer del Primat Reig en sentit Peset Aleixandre, entre els carrers de Daniel Balaciart i Ramón Asensio, on es concentraran els participants per a l’inici de la prova. El trànsit en sentit contrari, direcció avinguda de Catalunya, es tallarà a partir de les 8:00 h. L’obertura a la circulació es durà a terme progressivament conforme avance la carrera, i segons indicacions de la Policia Local. 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.