El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, serà el portador de la Senyera el 9 d’Octubre

València Noticies | Redacció.- El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, el regidor Fernando Giner, serà el portador de la Senyera en la processó cívica del pròxim 9 d’Octubre. Així ho ha anunciat este matí l’alcalde, Joan Ribó, qui ha subratllat la importància d’esta festa “en què tot el món ha de sentir-se representat”.

fernando-giner
image-424156

“No és encara oficial, però ja ens hem posat d’acord i este mateix matí he proposat a Fernando Giner que siga el portador de la Senyera el pròxim 9 d’Octubre”. L’alcalde ha anunciat hui davant dels periodistes el nom de l’edil que exercirà com a portador de l’ensenya valenciana en la processó cívica del Dia de la Comunitat Valenciana.

L’assumpte ja havia sigut tractat en la reunió de la Junta de Govern Local i va ser abonat per tots els membres. Com es recordarà, l’alcalde mateix va exercir de portador l’any passat i, en esta ocasió, era el torn d’un grup de l’oposició. Tal com ha recordat Ribó, “Ciutadans és un grup nou en el consistori, i mai un representant seu ha ocupat este càrrec”.

A preguntes dels periodistes, l’alcalde ha explicat que tant l’itinerari de la processó cívica com tota l’organització i el desenvolupament de la commemoració seran iguals a la convocatòria de l’any passat. La celebració del dia de tots els valencians mantindrà el seu caràcter institucional i cívic, amb un recorregut ciutadà en què tots i totes puguen sentir-se representats. Així mateix, l’alcalde ha indicat que preveu posar-se en contacte amb l’arquebisbe, Antonio Cañizares, “per a coordinar els actes que organitza l’Ajuntament amb els que ell considere oportú realitzar en la catedral per a no solapar horaris”. Finalment, igual que l’any passat, s’invitarà formalment distintes entitats cíviques i confessions religioses de la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.