El TroVAM!-Pro Weekend presenta la programació musical i trau les entrades a la venda

La fira TroVAM!-Pro Weekend se celebrarà del 10 al 13 de novembre a Castelló i trau a la venda les entrades dels concerts, que tindran lloc a l’Auditori, el teatre Principal i el teatre del Raval de Castelló. La resta de concerts se celebraran a la plaça Major i la plaça Santa Clara, i tindran caràcter gratuït.

L’edició 2016 del TroVAM! està coorganitzada per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Castelló, la Valencian Music Association i el festival Pro Weekend. Compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i de València, i altres organismes com ara l’Agència Valenciana de Turisme, i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Així mateix, compta amb la participació d’associacions professionals del sector musical valencià (Associació d’Editors de Música de la Comunitat Valenciana, Associació de Promotors MusicaProCV), del Col·lectiu Ovidi Montllor (COMO), i de la Fira Mediterrània de Manresa, entre d’altres.

La fira se presenta com a lloc de trobada referent al territori valencià, un lloc de dinamització musical i cultural. Així mateix, durant els dies de la fira se celebraran una sèrie de debats i xerrades destinades als professionals de la indústria musical valenciana.

Més de 60 grups musicals actuaran entre el 10 i el 13 de novembre en els diferents escenaris de la ciutat. La gran majoria són valencians, però també hi ha bandes que vénen d’altres llocs, com ara Madrid, Barcelona, Saragossa i Múrcia. Tot amb la intenció de donar a conéixer a programadors i al públic en general les propostes musicals més interessants del moment: presentacions de discos, nous projectes musicals i artistes emergents. El programa professional serà donat a conéixer en breu.

Aquesta fira s’emmarca en les accions del Pla Estratègic Cultural ‘Fes Cultura’, impulsat per la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport dins de les accions del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives. Amb aquest esdeveniment es vol donar a conéixer la producció musical valenciana tant en el context valencià com en programadors de fora.

Entrades a la venda

Les entrades anticipades es poden comprar en línia des de la pàgina web www.notikimi.com, www.firatrovam.com i també es podran adquirir en taquilla. El seu preu oscil·la entre els 2 i els 15 euros.

L’entrada per al concert inaugural de Manel, el dijous 10 de novembre, dóna accés a les demostracions de les 18.00 h, que comptaran amb les actuacions de Gener, Ona Nua, Donallop, Solar i Geografies.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.