Els autobusos municipals aposten per la diversitat en Falles amb el lema ‘Borinot en que no bote’

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha anunciat el seu suport a la campanya “Borinot el que no bote” que organitza per segon any consecutiu el col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals i, per això, la regidoria sufraga la campanya en els autobusos de l’EMT, que emeten a través del seu servici de televisió “Bussi” la campanya fins el dia 19 de març.Camapaña de sensibilización en autobuses.

Lozano ha dit que “la voluntat de l’Ajuntament és la de visibilitzar la diversitat sexual, familiar i de gènere d’una manera respectuosa dins de la festa fallera” i, per això, ha animat “a les comissions falleres i a les diferents bandes de música a incloure frases respectuoses amb la diversitat, com proposa Lambda amb el ‘borinot’, i com ja han començat a fer moltres bandes els últims anys”.

La regidora ha agraït “l’excel·lent tasca de Lambda al voltant de conscienciar en el respecte i la diversitat en les festes” i ha volgut traslladar-los la seua felicitació “per esta campanya que ara també es podrà vore a tota la xarxa d’autobusos públics de la ciutat”. En total seran 450 autobusos que emetran un píndola de 10 segons cada 30 minuts.

Lozano s’ha referit a la tasca pel respecte a la diversitat i en favor de la igualtat que s’està fent tant des de l’Ajuntament de València com des d’altres institucions i entitats, “és fonamental que tots i totes puguem viure amb normalitat la nostra identitat, i el nostre objectiu és crear un ambient receptiu a la diversitat en qualsevol aspecte: diversitat sexual, ètnica, religiosa, lingüística, funcional. Una meta que el govern municipal té ben clara”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.