Els espanyols Fernández Nieto i Nava entre els sis finalistes del Premi Iturbi 2017

El Péndulo | Redacció.- El jurat del Concurs Internacional de Piano “Premi Iturbi”, organitzat per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, ha fet públic el nom de els sis finalistes que competiran els dies 21 i 22 de setembre per alçar-se amb els màxims guardons de la present edició del certamen.Participante del Premio Iturbi.

Saeyoon Chon, Fatima Dzusova i Juan Carlos Fernández Nieto, competiran el dijous 21 de setembre, a les 19:30 hores, mentre que Andrei Ivanou, Jorge Nava i Aya Sakamoto ho faran el divendres 22, a la mateixa hora, a la sala Iturbi del Palau de la Música.

Els sis classificats, dos pianistes espanyols, dos russos, un japonès i un sud-coreà, interpretaran un concert acompanyats per l’Orquestra de València, dirigida per Bruno Aprea, en una fase final que serà retransmesa per televisió a través del senyal que ofereix la Diputació de València per a les televisions, mitjans digitals i internautes a través dels portals www.pianoiturbi.com i www.dival.es

Els concursants seleccionats per a la prova final van a interpretar, per ordre d’actuació, concerts de Beethoven, Brahms, Rachmaninof, Schumann, Rachmaninof i Rachmaninof, segons ells mateixos han escollit.

Les entrades gratuïtes per assistir a aquesta fase final i al lliurament de premis i recital dels guanyadors, que tindrà lloc el dia 23 de setembre, a les 19:30 hores, cal recollir-les a les taquilles del mateix Palau de la Música.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.