Els pressupostos de la FDM amplia la partida de bonificacions per a garantir l’accés a l’esport de tota la ciutadania

València Notícies | Redacció.- La Junta Rectora del Patronat de la Fundació Esportiva Municipal ha aprovat hui els pressupostos de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) per a l’exercici 2018. La dotació pressupostària d’aquest organisme autònom serà de 12.577.759,26 euros, la qual cosa suposa un increment del 0,78% respecte al de 2017.

La Presidenta de la FDM i Regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat l’ampliació del capítol destinat a bonificacions en l’ús de les instal·lacions esportives municipals que s’ha dut a terme “amb l’objectiu de garantir l’accés a l’esport de tota la ciutadania, impedint així que les causes econòmiques determinen l’exclusió d’aquelles persones amb especials dificultats”.Maite Girau.

D’altra banda, Maite Girau s’ha mostrat satisfeta per la incorporació de la FDM, per primera vegada en la història, com a coordinadora del projecte TELETURF inclòs en la convocatòria de la Unió Europea denominada ERASMUS+ per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, “un projecte que el seu objectiu principal consisteix a poder millorar les condicions de seguretat i qualitat dels camps esportius de gespa artificial, així com allargar la seua vida útil”.

Finalment, la regidora d’Esport Maite Girau, que s’ha compromès a treballar “per a aconseguir un major increment pressupostari en els pròxims exercicis”, i ha ressaltat el valor de l’esport com a motor econòmic de la ciutat. De fet, ha recordat, la seua repercussió directa sobre l’economia local, ja que només la celebració de la Marató de 2016 va tenir un impacte econòmic de 9’2 milions d’euros sobre el Producte Interior Brut (PIB) valencià, segons estudi de l’Institut Valencià d’Estudis Econòmics (IVIE).
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.