BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Fernando Giner acusa l’alcalde de “donar l’esquena” als ciutadans davant de les parades del taxi

  • El portaveu de Cs li recorda a Ribó que és alcalde de tots els valencians

Fotografia Fernando GinerValència, . El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha afirmat que l’alcalde de València, Joan Ribó, no ha tingut ni un minut per a preocupar-se pels sectors afectats per la vaga del taxi i ha donat l’esquena als ciutadans davant de les parades.

“Un alcalde d’una ciutat ho ha de ser de tots els ciutadans. En esta ocasió, ha tornat a demostrar que només ho és d’una part de la població. Ni ell ni altres dels seus regidors s’han preocupat per les conseqüències per al comerç o altres sectors de la societat valenciana després d’uns quants dies que el sector del taxi ha parat la seua activitat. Respectem el dret a la vaga però, davant de la mateixa, els administradors públics han de donar exemple posant en marxa accions que garantisquen la normalitat en els sectors afectats”, ha comentat Fernando Giner.

Per la seua banda, el regidor de Ciutadans en l’Ajuntament de València Narciso Estellés ha recordat les seues crítiques sobre la falta de reforços en les línies de l’EMT durant els dies de sobra.

“Només quan vam fer eixes declaracions van decidir fer unes actuacions per a intentar pal·liar els efectes de la vaga. Van arribar tard i mal després de tres dies de parades. El regidor Grezzi no va pensar en els ciutadans ni va contemplar cap mesura. Havia d’haver demanat disculpes als ciutadans però no ho han fet. Això d’informar en les estacions va ser insuficient. El que va haver de fer va ser reforçar el servici i informar en altres punts del centre i en llocs estratègics de la ciutat on el servici de l’EMT va ser interromput o ralentitzat”, ha explicat el regidor Estellés.

Finalment, l’edil Estellés ha emplaçat a Grezzi a prendre mesures davant de les possibles parades del taxi en el mes de setembre.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.