Fernando Giner: “El dret a triar dels pares ha d’estar garantit”

València Noticies | Redacció.-  “El dret a triar dels pares ha d’estar garantit”, ha dit el portaveu autonòmic de Ciutadans (C’s), Fernando Giner, després de la concentració contra l’eliminació d’aules en l’escola concertada, a la que també ha assistit la diputada de C’s Mercedes Ventura i les regidores Amparo Picó i María Dolores Jiménez.

El líder de Ciudadanos recordó que Marzá prometió eliminar barracones.
image-375392

“El Consell ha de vetlar perquè els nostres fills reben una educació pública, gratuïta i de qualitat. Però no d’esquena als pares, com està fent el conseller Marzá. Hauria de preocupar-se més pels índexs de fracàs escolar, les infraestructures deficients i els barracons”, ha declarat Giner.

El líder de C’s ha recordat que Marzá va prometre eliminar barracons i “lluny de complir-ho, la qual cosa està eliminant són aules de la concertada que no havien rebut queixa, seguixen els estàndards de qualitat i són desitjades pels pares”.

En esta línia, Giner ha explicat que la llibertat d’elecció dels pares també passa per triar l’idioma en què volen que els seus fills estudien i “Marzá no pot obligar les famílies a què els seus fills estudien en una llengua o en una altra. El seu projecte d’immersió lingüística contradiu la voluntat de moltíssims pares”.

La diputada de C’s i portaveu de la Comissió d’Educació en Les Corts, Mercedes Ventura, ha insistit en la necessitat “d’una educació de qualitat, gratuïta i lliure. Amb esta concentració s’expressa que la llibertat d’elecció no és un privilegi sinó un dret reconegut per la Constitució espanyola i lleis nacionals i internacionals”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.