Fernando Giner: “El dret a triar dels pares ha d’estar garantit”

València Noticies | Redacció.-  “El dret a triar dels pares ha d’estar garantit”, ha dit el portaveu autonòmic de Ciutadans (C’s), Fernando Giner, després de la concentració contra l’eliminació d’aules en l’escola concertada, a la que també ha assistit la diputada de C’s Mercedes Ventura i les regidores Amparo Picó i María Dolores Jiménez.

El líder de Ciudadanos recordó que Marzá prometió eliminar barracones.
image-375392

“El Consell ha de vetlar perquè els nostres fills reben una educació pública, gratuïta i de qualitat. Però no d’esquena als pares, com està fent el conseller Marzá. Hauria de preocupar-se més pels índexs de fracàs escolar, les infraestructures deficients i els barracons”, ha declarat Giner.

El líder de C’s ha recordat que Marzá va prometre eliminar barracons i “lluny de complir-ho, la qual cosa està eliminant són aules de la concertada que no havien rebut queixa, seguixen els estàndards de qualitat i són desitjades pels pares”.

En esta línia, Giner ha explicat que la llibertat d’elecció dels pares també passa per triar l’idioma en què volen que els seus fills estudien i “Marzá no pot obligar les famílies a què els seus fills estudien en una llengua o en una altra. El seu projecte d’immersió lingüística contradiu la voluntat de moltíssims pares”.

La diputada de C’s i portaveu de la Comissió d’Educació en Les Corts, Mercedes Ventura, ha insistit en la necessitat “d’una educació de qualitat, gratuïta i lliure. Amb esta concentració s’expressa que la llibertat d’elecció no és un privilegi sinó un dret reconegut per la Constitució espanyola i lleis nacionals i internacionals”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.