Giner censura la falta de gestió de Ribó en Edificant: “La Generalitat ha concedit 265 milions a 96 ajuntaments i zero euros per a València”

Fernando Giner (1)

  • El portaveu de Cs lamenta que les reformes dels col·legis tenen un pressupost mitjà de 400.000 euros mentres a València, només 100.000

València, . El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat la falta de gestió i la descoordinació de Ribó en el programa Edificant. “La Generalitat ha concedit 265 milions d’euros a 96 ajuntaments mentres que València no ha aconseguit ni un euro”, ha dit Giner en el Ple de l’Ajuntament de València durant el debat sobre l’aprovació de sis plans d’actuació del pla Edificant. “Hi ha 14 col·legis anunciats que encara no tenen pla d’actuació”, ha recordat el portaveu de Cs.

Giner ha preguntat a Ribó qui té la culpa d’estos retards. “Ara sí que poden demanar finançament. Hi ha 96 ajuntaments que ja ho han aconseguit. Açò és falta de gestió i la prova que no els preocupen solucionar els problemes reals dels ciutadans”, ha assegurat.

Respecte als sis plans d’actuació, Giner ha explicat que la mitjana de les reformes aprovades en Edificant tenen un cost de 400.000 euros mentres que els sis plans presentats hui en el ple es limiten a 100.000 euros. “Només hi ha 38.000 euros per a posar finestres climalit, la qual cosa tindria una repercussió molt important en l’eficiència energètica. Parlen de sostenibilitat però no fan res”, ha censurat Giner.

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.