Giner denúncia la caiguda de la contractació indefinida en la Comunitat i que més del 90% dels contractes són temporals

València Noticies | Redacció.- El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha denunciat hui la caiguda de la contractació indefinida en la Comunitat. Segons les dades publicats hui pel Ministeri d’Ocupació, la contractació indefinida en el conjunt d’Espanya ha crescut un 1,81% en l’últim mes mentres que en la Comunitat ha abaixat un 0,79%.

Fernando Giner.
image-397867

“El 90,6% dels contractes firmats durant l’últim mes en la Comunitat han sigut temporals. És una bona notícia que hi haja menys persones en la desocupació però no ho és que la majoria dels contractes siguen d’usar i tirar. Açò provoca treball precari de roïna calidad”, ha explicat Giner.

Respecte a les dades d’afiliació a la Seguretat Social, Giner ha destacat: “En el conjunt d’Espanya ha augmentat un 0,56% mentres que el ritme en la Comunitat Valenciana és deu vegades inferior ja que ha pujat només un 0,05%”.

“Fa falta un nou marc per a tindre ocupació de qualitat que ens faça recuperar una caixa de les pensions sana. S’ha tornat a ficar mà a la caixa de la Seguretat Social i este tipus d’ocupació precari no ajuda a llenarla”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.