Giner denúncia que l’Ajuntament de València ha deixat d’invertir un de cada tres euros pressupostats

València Notícies | Redacció.- “Els valencians han de saber que s’han deixat d’invertir un de cada tres euros pressupostats en l’Ajuntament de València. Aquelles vivendes socials a què es va comprometre Ribó a principis de 2016 no s’han executat”, ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, després de conéixer que el pressupost de 2016 tancarà amb el 34% de les inversions sense executar.Fernando Giner.

El portaveu de Cs ha explicat que “s’ha deixat d’invertir eixos diners, fonamentalment, per diferències en el tripartit. Ribó no pot dir una altra cosa. Hi ha diferències en el tripartit que impedixen una bona gestió”.

Giner ha afegit: “La qual cosa més ens preocupa és que els diners que s’ha deixat d’invertir, que ve dels impostos que paguen els ciutadans, Ribó ho vol destinar a crear més fundacions. Té en la seua ment omplir l’Ajuntament de València de fundacions. Fundacions per a què? Per a novament tornar al repartiment de poder del tripartit, és l’única preocupació que té este govern: el poder”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.