Giner denúncia que l’ocupació en la ciutat marca el seu rècord de treballs no qualificats en 10 anys

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que la ciutat de València va marcar al desembre el seu rècord en 10 anys de creació d’ocupacions no qualificats. Segons les dades del Servef, 9.865 contractes dels 33.055 que es van firmar al desembre van ser de “ocupacions elementals”. “Es tracta dels registres més alts des de 2007 i signifiquen que l’ocupació que s’està creant en la ciutat no és de qualitat. Les ocupacions en ocupacions elementals han crescut un 17% en un any i un 41% en dos anys. Els ciutadans es mereixen ocupacions de qualitat”, ha dit Giner.fernando-giner

El segon grup d’ocupació que més contractes aglutina és el de “treballadors dels servicis de restauració, personals, protecció i venedors” amb 9.171 contractes.

Respecte als tipus de contracte que s’estan firmant en la ciutat, en el mes de desembre es van registrar 30.572 temporals d’un total de 33.055. “La falta de model econòmic està precarizando l’ocupació amb un 92% de contractes temporals. A més, un 38% dels llocs de treball són amb jornades parcials. D’esta manera, no és possible tindre un projecte de vida”, ha lamentat Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.