Giner: “El Corredor Mediterrani és una infraestructura vital per a la Comunitat”

València Notícies | Redacció.- “El Corredor Mediterrani és una infraestructura vital i necessària per a la Comunitat Valenciana”, ha declarat el portaveu autonòmic de Ciutadans (C’s) Fernando Giner sobre la trobada que hui se celebra a Tarragona en el que els empresaris valencians demanaran l’agilització de les obres del Corredor Mediterrani.Fernando Giner.

“El creixement de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, passa necessàriament per esta infraestructura. No és de rebut que tots estiguem d’acord i no obstant això es continue retardant en el temps. Demanem serietat i una solució amb uns terminis”, ha explicat Fernando Giner.

Giner ha manifestat el seu suport als empresaris valencians i ha destacat que “el Corredor Mediterrani implica una millora de la competitivitat de la Comunitat. Estalviaríem en costos de logística en compte de en sous”.

El portaveu autonòmic de Ciutadans ha insistit en el fet que el pla nacional d’infraestructures ha de tindre inversions suficients perquè s’execute el Corredor. Per a concloure, Giner ha recordat que “el Corredor Mediterrani és una infraestructura necessària també per a altres comunitats com Múrcia i Andalusia i que amb ella guanyem tots els espanyols. Per això el govern d’Espanya ha de tractar-ho com una prioritat de tots”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.