Giner: “El tripartit està obsessionat amb el volum en el turisme en compte de amb la calidad”

València Notícies | Redacció.- “Ciutadans vol un turisme de qualitat per a València. No es tracta de que entre més gent a la ciutat sinó de que genere un valor i siga un verdader motor econòmic per a València. La inestabilitat en el Mediterrani provoca que estiguen arribant turistes prestats d’altres destins. Amb esta situació, el volum en turisme és fàcil. El complex és aconseguir qualitat”, ha declarat el portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, este migdia a propòsit del balanç turístic presentat hui pel tripartit.Fernando Giner.

Fernando Giner ha explicat: “El tripartit es fixa en la quantitat de turistes i això demostra que el seu objectiu és quantitatiu. Volen volum i la saturació de turismes porta a sorolls i molèsties en el carrer. El turisme massiu rebaixa el gasto mitjà i açò provoca menys salari i menys marge”.

En este sentit, el portaveu de Cs ha recordat que l’objectiu del pla de turisme respecte al gasto mitjà del turista és passar dels 137 euros en 2015 als 150 en 2020. “Açò suposa avanços inferiors al IPC”, ha ressaltat. Al contrari, Cs ha proposat en les seues al·legacions al pla de turisme incorporar objectius qualitatius al pla com són l’increment de la rendibilitat de les places hoteleres, del sou mitjà percebut pels treballadors del sector hoteler, del gasto mitjà dels cruceristas i dels visitants del sector MICE.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.