Giner emplaça a Ribó a aclarir les mesures sobre les famílies de La Llotja de Pescadors

València Noticies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l’alcalde de València, Joan Ribó, aclarir les mesures previstes sobre el centenar de vivendes ubicades en passeig marítim i que, com ocorre amb les 40 de la Llotja de Pescadors, es troben amb el contracte de cessió vençut des de fas diversos anys.

Fernando Giner.
image-411808

En una pregunta formulada per a la pròxima comissió de Desenrotllament Urbà, Fernando Giner vol conéixer les condicions de cessió a les famílies residents en la Llotja i les d’altres vivendes del passeig marítim així com els plans previstos des de l’àrea de Vivenda i de Desenrotllament Urbà. Fernando Giner s’ha mostrat “sorprés per la falta de sensibilitat del tripartit a l’hora d’abordar la gestió de les vivendes del Cabanyal”.

Després de la decisió del tripartit d’eliminar el tracte successori als inquilins de la Llotja de Pescadors, Giner ha declarat: “Lamentem la falta de sensibilitat social per als inquilins en eixa situació i que no puga tindre una millor solució. Ens temem que seguixen sense saber què fer amb les famílies que viuen en situació alegal. No es pot decidir sense dialogar i s’ha de fer a dos bandes: amb l’empresa propietària, la Marina Auxilien-te i amb les famílies residents. Ja avisem que si no s’aplicava una solució global al tema de la vivenda, la recuperació del Cabanyal no seria possible”.

Finalment, Giner ha explicat que “el pla del Passeig Marítim és el que ha de resoldre’s. Està parat fa molts anys i, si bé és cert, que les cases d’Eugenia Viñes, de la zona de Pavimar, formen part del pla és necessària una actuació global de tot l’entorn i, per a això, és necessari planificar bé les accions i no fer-les amb colps d’efecte”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.