BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Giner: “La Diputació de Castelló i municipis com Alboraya i Loriguilla diuen ‘no’ als barracons a petició de C’s”

València Noticies | Redacció.- “La Diputació de Castelló i municipis com Alboraya i Loriguilla han aprovat en els seus respectius plens la moció elaborada per C’s per a la supressió dels barracons en la Comunitat. A Llíria i Tavernes Blanques es presentarà la pròxima semana”, ha declarat el portaveu autonòmic de Ciutadans i portaveu municipal en l’Ajuntament de València, Fernando Giner. “En València, la nostra iniciativa recordem que va ser rebutjada pel tripartit. Sorprenentment l’alcalde, Joan Ribó, va votar en contra de que València fora declarada Ciutat Lliure de Barracons i dies després urgira a la Generalitat a què acabara amb ellos”, ha afegit Giner.

Fernando Giner.
image-407253

El portaveu de C’s ha insistit en què el conseller Marzá es va comprometre que en el segon semestre d’enguany començaria la construcció del CEIP 103 de València. “A hores d’ara no s’ha licitat l’obra, en setembre els quasi 400 alumnes del Col·legi 103 hauran d’iniciar un nou curs de nou en barracones”, ha destacat.

“Els pares del Col·legi 103 seguixen a l’espera també de que es condicione un pati per als xiquets d’infantil, per part de l’Ajuntament de Valencia”, ha explicat Giner. “La regidora de Podemos María Oliver es va comprometre amb l’AMPA a habilitar el pati de la zona d’infantil, però lamentablement els xicotets hauran de continuar compartint el pati amb altres xiquets de fins a 12 años”, ha conclós.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.