Giner: “La gestió de Ribó ha sigut molt deficient en 2016”

València Notícies | Redacció.-  “La gestió de Ribó ha sigut molt deficient en 2016″, ha afirmat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, que ha lamentat l’escàs grau d’aplicació que han tingut els pressupostos d’enguany: “En les aplicacions pressupostàries, de cada 100 euros, Ribó ha deixat de gastar 47 en aspectes tan importants com les vivendes socials. dels 128,1 milions d’inversió per a enguany, només hi ha 67,9 milions en què l’alcalde ha reconegut el gasto mentres queden sense reconéixer 60,2 milions”.fernando-giner

Esta gestió ineficient de la ciutat, ha explicat el portaveu de C’s, es concreta en assumptes no atesos per part de l’alcalde. “En 2016 s’havien de començar les obres del col·legi 103 i ni tan sols s’ha començat la licitació. El 22 de desembre de 2015 firmem tots els grups polítics un ‘business plan’ per a la Ciutat de l’Artista Faller i seguix sense aplicar-se”, ha citat Giner a manera d’exemple de la ineficàcia de Ribó.

El portaveu de C’s ha explicat que altres assumptes desatesos són Fira València, els horaris comercials i el turisme. “Joan Ribó és el president del patronat de Fira València i es va dir que a final d’any coneixeríem la nova forma jurídica, els nous inversors i la nova estratègia mentres seguim sense notícia. Respecte als horaris comercials no sabem si es va a poder a obrir diumenges i festius i en relació al turisme no s’ha definit què volem ser i ni l’estratègia esmentes queden aspectes concrets sense resoldre com si som ciutat de cruceristas o no. Per tot açò, diem que la gestió ha sigut molt deficient”.

Fernando Giner ha lamentat que Ribó no ha millorat des del balanç que Ciutadans va realitzar de la seua gestió a l’any d’arribar a l’alcaldia. “Han passat els mesos i continuen els mateixos problemes. Ribó està on vol estar però no on hauria d’estar i seguim amb falta d’impuls econòmic, de planificació i amb una fisonomia de la ciutat que ha empitjorat i incomoda els valencians”, ha comentat Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.