Giner: “La T-2 és la suma d’un govern anterior decadent i un actual que continua pensant que està en l’oposició”

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, la diputada i portaveu de la comissió d’infraestructures de C’s en Les Corts, María José García, i el regidor de C’s Narciso Estellés han visitat este matí la futura estació de la T-2 en el carrer Alacant.

“Hem vist que la línia de metre està abandonada amb cascos de botelles buits, llandes, acumulació d’aigua i fins a estalagmites que es van generant per les filtracions. La T-2 és la icona de la decadència, la suma d’un govern anterior decadent i sense planificació i un actual que porta dos anys i encara no s’ha assabentat de que està governant i continuen pensant que està en l’oposició”, ha dit Giner.

Visita a la futura estación de la T-2 en la calle Alicante.

Després de la visita, Giner ha instat Ribó a reaccionar. “Invite l’alcalde a què baixe i veja la situació real del subsòl de la ciutat. Ribó ha de deixar de tirar-li la culpa a Espanya. Ha de tindre ambició i ser professional. Hem de comprendre tots que la T-2 no és un problema de Ferrocarrils sinó un problema de tots els valencians”.

“Ribó ha d’eixir del seu cercle de comoditat i deixar de dir contínuament que els problemes dels valencians són un tema d’Espanya. Això no és així. Un problema de València és dels valencians i amb ambició, altura de mires i professionalitat es pot resoldre”, ha advertit Giner a Ribó.

La diputada i portaveu de la comissió d’infraestructures de C’s en Les Corts, María José García, ha lamentat que les obres estan “paralitzades i amb una falta d’inversió grandíssima”. García ha apuntat: “Estan vinculant la inversió a què s’arregle des d’Espanya però la consellera deuria d’aportar solucions per a acabar les obres ja que es tracta d’una infraestructura necessària que millorarà la qualitat de vida del transport dels usuaris en l’àrea metropolitana, a més de ser una inversió necessària per a la vertebració de la nostra Comunitat, en concret, de València”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.