Giner pregunta a Ribó quants ingressos irreals té el pressupost de l’Ajuntament

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha preparat una bateria de preguntes per a la pròxima comissió d’Hisenda a fi de conéixer quants ingressos irreals té el pressupost del consistori. La sospita arriba després de la lectura de l’última Memòria del Jurat Tributari en la que es “recomana que l’Administració tributària procedisca a la revisió dels títols pendents de cobrament amb una antiguitat superior a quatre anys a l’efecte de la deguda depuració i, quan procedisca, declaració de prescripció”.Fernando Giner.

“Volem saber quantes multes, taxes o impostos prescrits encara s’estan comptabilitzant com si s’anaren a cobrar. El Jurat Tributari ha advertit de la situació i els felicitem per la seua professionalitat i ara volem que Ribó siga transparent i facilite el detall de quants drets de cobrament emesos des de 2001 fins a la data té en el pressupost i quants s’han donat de baixa per estar prescrits”, ha explicat Giner.

Els drets de cobrament és el nom tècnic que té les multes, taxes, impostos, transferències corrents de la resta d’administracions i cessió d’impostos estatals, etc, que són comptabilitzats en el pressupost com a potencials ingressos per al consistori per a cada any. “Les nostres preguntes busquen conéixer, per exemple, quantes multes de tràfic estan prescrites perquè han passat més de quatre anys sense que es realitze cap notificació i, per tant, no seran mai cobrades”, ha explicat Giner.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.