L’Ajuntament commemora elDia Internacional de la Diversitat Funcional

Ayuntamiento de Valencia.Grafiti per la inclusió, Premis Implica’t i lona commemorativa

 

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha organitzat una sèrie d’actes en commemoració del Dia Internacional de la Diversitat Funcional, que se celebra hui 3 de desembre. Unes activitats que donen suport a este col·lectiu en la lluita pels seus drets per a aconseguir una societat més justa i inclusiva.

La primera acció ha sigut l’elaboració d’un grafiti per la inclusió en la Plaça Tavernes de la Valldigna de València, que va tindre lloc ahir, a càrrec de la grafitera JULIETA XLF i les persones usuàries dels Centres Ocupacionals Municipals “Isabel de Villena”, “Juan de Garay” i “Grabador Planes”.

D’altra banda, l’Ajuntament ha celebrat l’acte de lliurament dels Premis Implica’t, en el qual l’alcalde de València, Joan Ribó, i la regidora de Serveis Socials, Consol Castillo, han fet un reconeixement públic a aquelles empreses que contracten a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

La regidora Castillo ha dit que «per al govern de Joan Ribó és molt important garantir la inclusió de totes les persones en la nostra societat. Els actes de reconeixement com estos són molt importants i empoderen a les persones amb diversitat funcional intel·lectual. Des de Servicis Socials estem treballant en projectes específics d’inserció sociolaboral per a este col·lectiu dins dels plans per a les persones sense sostre de la ciutat».

Per a concloure estes activitats, hui es fa l’exhibició d’una lona de 10×4 metres commemorativa del Dia Internacional de la Diversitat Funcional prèviament al partit de futbol de la Lliga Santander que disputa el Llevant UD enfront del Ahtlètic de Bilbao.

 

 

 

 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.