L’Ajuntament de Castelló inclourà tota la informació sobre la programació cultural en la futura app municipal

foto-app-mobil
image-442206
Les regidories de Modernització i Cultura sumaran esforços per donar major difusió a totes les activitats, cicles i festivals que es duen a terme a la ciutat

La futura aplicació mòbil que llançarà l’Ajuntament de Castelló reunirà tota la informació sobre la programació cultural de la ciutat perquè els usuaris de smartphone puguen consultar cada activitat de forma ràpida i còmoda. La proposta comptarà amb el treball conjunt de les regidories de Modernització i Cultura i suposarà un salt qualitatiu en la difusió de totes les activitats, cicles i festivals que es duen a terme a la ciutat.

El regidor de Transparència, Ignasi Garcia, ha destacat que la futura app aportarà beneficis de cara a la ciutadania i a la gestió municipal “perquè tots i totes tindrem a l’abast tota la informació de l’Ajuntament a través del nostre telèfon mòbil”. En el cas de la programació cultural, l’edil ha destacat que “l’aplicació permetrà reunir i oferir de forma exacta i propera tot allò que es desenvolupa en els teatres, els barris, els centres culturals i tots els espais en els quals s’impulsen activitats”.

D’aquesta manera, la regidoria de Cultura podrà informar a tota la ciutadania de cada esdeveniment en un nou suport molt més àgil, ràpid i efectiu. L’objectiu és millorar la comunicació i la difusió de les iniciatives organitzades donis de l’Ajuntament i també d’aquelles en les quals col·laboren les diferents regidories. La informació a través de l’aplicació mòbil completarà aquella que s’ofereix a través de la pàgina web i dels diferents fullets editats per l’Ajuntament perquè aquells que no són usuaris de smartphone puguin continuar consultant l’agenda cultural com fins avui.

La regidora de Cultura a l’Ajuntament, Verónica Ruiz, ha assegurat que “l’aplicació mòbil suposarà un avanç important ja que serà l’eina més ràpida i eficaç per disposar de tota la programació de l’agenda cultural al moment en el nostre smartphone”. L’objectiu és aconseguir una major difusió de tots els actes i que “l’agenda i la programació puguin arribar a més públic encara, ja que la majoria de persones s’informen dels esdeveniments únicament a través de xarxes socials i aplicacions”, en paraules de la regidora.

L’aplicació mòbil és un dels avanços que busca impulsar l’àrea de Modernització gràcies a la tecnologia. Ignasi Garcia ha recordat que “la regidoria treballarà en els propers mesos per desenvolupar també la seu electrònica, que permetrà efectuar tots els tràmits de forma online, i el Sistema d’Informació Geogràfica, que oferirà dades dels principals punts de la ciutat”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.