L’Ajuntament garanteix els recursos en la prevenció i reinserció de drogodependents

29-03-2018 L'Ajuntament manté el seu compromís en la prevenció i reinserció de drogodependentsEl regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, destaca que es destinaran 142.000 euros en subvencions a entitats
L’Ajuntament de Castelló ha aprovat avui en Junta de Govern destinar una aportació total de 142.000 euros al finançament de projectes que realitzen les associacions i entitats sense ànim de lucre o amb centres o serveis autoritzats pel Govern Valencià en matèria de prevenció de les drogodependències i reinserció de persones que presenten problemes de drogodependències i altres trastorns addictius durant l’any 2018.
El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat que, d’aquesta manera, “el consistori manté per segon any consecutiu la quantia destinada per a tal fi després d’un increment de la mateixa d’un 42% fa dos anys per l’esforç que l’actual equip de Govern hem realitzat en matèria de prevenció”.
Aquestes subvencions, gestionades a través de la Regidoria de Benestar Social i Dependència, es concediran a projectes que es desenvolupen en la ciutat de Castelló amb l’objectiu de finançar el conjunt d’accions que afavorisquen la prevenció selectiva i indicada de les drogodependències i la reinserció social de les persones drogodependents en el marc del Pla Municipal de Drogodependències.
La percepció d’aquestes subvencions és compatible amb la d’altres ajudes procedents de qualsevol administració o ens públic o privat, sempre que l’import de les mateixes, inclosa la que és objecte de la present convocatòria, no supere el cost de l’activitat subvencionada.
Així mateix, l’import de la subvenció podrà ser com a màxim l’equivalent de la seua quantia al cost econòmic total del projecte objecte de la subvenció.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.