L’Ajuntament intensifica la poda de palmeres en agost

0813 Poda palmeres 2La Regidoria de Parcs i Jardins ha intensificat durant l’agost els treballs de poda de les palmeres de la ciutat. Una vegada finalitzat el mes, l’Ajuntament hi haurà actuat sobre més de 400 exemplars. Este pla de xoc també inclou altres espècies d’arbres de la ciutat, com ara les mèlies o arbres sants, oliveretes, tipuanes o bellaombres.  

 

La plaça del Carme, la Gran Via de les Germanies, les places de Nàpols i Sicília, de l’Ajuntament i de la Reina, el carrer de les Barques, l’avinguda del Regne de València, el carrer de l’Almirall Cadarso o la plaça del Mercat són algunes de les vies on el consistori està duent a terme labors de poda durant el mes d’agost.

 

Segons la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, «s’aprofita el mes d’agost perquè alguns treballs de poda impliquen el tancament a la circulació d’algun carril. A més, durant els mesos de calor és quan més estrés hídric patixen les palmeres, amb la qual cosa esdevé essencial».

 

Els treballs consistixen fonamentalment en la poda de palmes, o branques en el cas de la resta d’arbres, i retirada del dàtil. També hi ha actuacions més concretes, com la programada enfront del col·legi dels Agustins, al carrer d’Albacete, on es refaldaran les mèlies davant del centre educatiu, és a dir, es podaran les branques inferiors dels arbres i es llevaran les que estiguen més seques. Així mateix, es retiraran les que estiguen molt crescudes i puguen molestar a vianants i conductors.

 

«Els arbres cada vegada són més grans i cal dedicar-los més temps, motiu pel qual estem intensificant els treballs també en el mes d’agost. Vull agrair la gran labor que realitzen els treballadors de les dos contractes de jardineria, amb un equip professional que realitza tasques específiques de poda amb l’ajuda de grues i altres elements, i el posterior treball de recollida de les branques, neteja de la zona i senyalització i protecció dels vianants i vehicles», ha conclòs Soriano.

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.