L’Ajuntament manté el pagament a proveïdors per davall dels cinc dies

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a 4,19 dies, d’acord amb l’expedient de la intervenció de comptabilitat i pressupostos corresponent al període mitjà de pagament del mes de març de 2017, segons ha explicat el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar. “Es tracta del mes de març amb menor termini de pagament des de 2014, ja que en 2015 es va situar en 43,96 dies mentre que en 2016 ja vam aconseguir reduir-lo a 15,61”, ha precisat.El Ayuntamiento de València ha reducido el período medio de pago a proveedores. (Ayuntamiento de Valencia).

A més, Vilar ha destacat que València se situa “molt per davall del termini mitjà de pagament que estan registrant les corporacions locals”. Així, ha explicat que mentre que en l’exercici 2016 “la mitjana estatal va arribar als 62,43 dies, València va pagar amb una carència d’11,58”. “Hem consolidat la millora de la gestió, la qual cosa està permetent pagar als proveïdors i impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació”.

En un altre ordre de coses, ha manifestat que durant el primer trimestre de 2017 comença a donar “excel·lents resultats la inspecció tributària encetada per la Delegació d’Hisenda”. Respecte a l’IAE, ha destacat la recaptació “suplementària de més d’1,7 milions d’euros, mentre que l’ICIO supera els 2,1 milions d’euros”. Això demostra, en opinió de Vilar, que és “possible congelar els impostos i augmentar la recaptació gràcies a una bona gestió, de la qual la inspecció és part fonamental”.

Matrícula de l’IBI

Així mateix, ha apuntat que “a la matrícula base de 211 milions d’euros posats al cobrament de l’IBI, cal afegir prop de 20 milions més que s’ingressaran corresponents tant a l’actualització i regularització del cadastre com al cobrament d’endarreriments”. Vilar ha assenyalat que les dades sobre ingressos com el període mitjà de pagament “ens carrega de raó per a sol·licitar que immediatament se’ns permeta la reinversió del romanent en les obres i servicis que necessita la ciutat”. “Els 42 milions d’euros del romanent suposen, a més, una locomotora econòmica per a la creació de llocs de treball”, ha sentenciat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.