l’Ajuntament posa en funcionament les fonts i canals del parc de l’Oest després de la seua reparació

València Notícies | Redacció.-  Les fonts i els canals del parc de l’Oest de la ciutat de València s’han posat en funcionament este matí després de la seua reparació i condicionament, duts a terme per l’Ajuntament de València. La regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat que “de nou els espais verds de la nostra ciutat, que servixen d’epicentres de la interacció social als nostres barris, són objecte d’una intervenció del Govern de la Nau per acabar amb anys de desídia dels governs municipals del PP i d’abandonament d’instal·lacions públiques”.Las instalaciones no recibían ningún tipo de mantenimiento desde hacía años.

L’actuació municipal ha permés recuperar a ple rendiment les fonts de la Mitja Lluna, on s’han reparat els vasos dels safarejos i s’ha substituït tota la infraestructura, instal·lacions elèctriques i bombes de recirculació i hidràulica incloses. A més, també s’ha reparat la font del Canal del Fènix, la font ornamental del Palmito i la séquia de Pedres, on s’ha substituït la bomba de recirculació.

“Esta actuació al parc de l’Oest, a l’igual que la rehabilitació integral del parc de Benicalap, és fruit de la gestió honrada i eficaç d’un govern que es preocupa pel benestar de la ciutadania, en lloc de fer-ho pels saraus i pels interessos personals. El nul manteniment d’estes instal·lacions als nostres barris reflectia l’interés nul dels governs del PP pels seus residents de la mateixa forma que l’actuació del Govern de la Nau demostra que prioritzem les necessitats als barris de la ciutat”, ha explicat Soriano.

La reparació de les fonts i canals del parc de l’Oest se suma a la instal·lació de jocs infantils nous en este mateix espai a finals de l’any passat, amb la qual cosa el parc torna a recuperar un funcionament normal que no tenia des de feia molts anys. La inversió final ha arribat als 100.000 euros.

Este parc urbà ocupa una superfície de  43.750 metres quadrats i dóna servici a veïns i veïnes dels barris de Patraix i l’Olivereta.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.