Les Corts donen suporta a Sagunt com a capital valenciana de la romanització

Valencia Noticias | Redacción.-  Els cinc grups parlamentaris de les Corts han portat al ple de hui una declaració institucional per a donar suport a la ciutat de Sagunt com a capital valenciana de la romanització. El parlament reconeix que la també capital del Camp de Morvedre reuneix tots els mèrits històrics suficients, objectius i rigorosos per a ser-ho i, el més important, per a compartir-ho i divulgar-ho.

Vestimenta de saguntinos.
image-319884

La lectura de la declaració institucional ha comptat amb la presència al públic de representants de les forces polítiques de Sagunt, com també de les associacions i col·lectius que donen suport a la iniciativa.

Un grup de recreació històrica també ha celebrat l’acord del parlament i han visitat el Palau dels Borja vestits amb les gales pròpies de les classes altes romanes que habitaren Saguntum.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.