L’Orquestra de València inicia la seua temporada amb tres simfonies de Beethoven, Shcubert i Prokòfiev

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València, sota la direcció del maestro Jean-Christophe Spinosi, inicia demà divendres (19:30 hores) la seua temporada de Primavera amb un programa poc usual en què figuren tres simfonies, la núm. 1 de Ludwig van Beethoven, la núm. 3 de Franz Schubert i la núm. 1 de Serguéi Prokòfiev. Prèviament, el públic podrà escoltar l’obertura Les criatures de Prometeu, també de Beethoven.

La Orquesta de Valencia en el Palau.
image-348223

Spinosi és un reconegut especialista en la música barroca, però també en el repertori romàntic i contemporani, tant amb instruments moderns com tradicionals. Va fundar en 1991 l’Ensemble Matheus a Brest. Ha actuat amb artistes com ara Cecilia Bartoli i Philippe Jaroussky i amb orquestres com ara la Wiener Staatsoper, la Deutsches Symphonie-Orchester Berlin i la Rundfunk-Sinfonieorchester de Berlín, entre altres.

Comença d’esta manera una nova temporada per a la formació simfònica valenciana que comptarà amb la presència dels directors Yaron Traub, Miguel A. Gómez-Martínez, Lorenzo Viotti i els valencians Jordi Bernàcer i Joan Enric Lluna. Cantants com ara les sopranos Genia Kühmeier i María José Montiel, i també els solistes Nikolaj Znaider, Frank Peter Zimmermann, Michael Barenboim, Antonio Galera, Josu de Solaun, Emmanuel Pahud o Xavier de Maistre. A més, participarà en el Festival de música contemporània Ensems.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.